Senseo koffiezetapparaat kopen

Senseo koffiezetapparaatSenseo is een merk wat koffiezetapparaten produceert en behoort tot het beter bekende Philips. Een Senseo koffiezetapparaat werkt met koffiepads, die je gewoon bij de bekende supermarkten kunt kopen. Je hebt koffiepads van Senseo zelf, maar bijvoorbeeld de Hema en de Lidl verkopen eigen merken die ook bruikbaar zijn in Senseo koffiemachines.

Officiële Senseo pads

Voor de koffievarianten die Senseo creëert gebruiken ze alleen de beste koffiebonen van zorgvuldig geselecteerde koffieplantages. Voor de ultieme smaakbeleveing heeft Senseo iedere pad voorzien van 50 hoge kwaliteit koffiebonen die perfect gebrand en gemalen zijn. Deze koffiebonen komen uit verschillende landen en de mix hiervan zorgt ervoor dat iedere melange zijn eigen karakter heeft. Dit proef je terug in je de blends. Senseo heeft haar koffiepads in een nieuwe verpakking gestopt.

senseo koffiepads

Senseo ontkalken

Begint je koffie een bijsmaak te krijgen of merk je dat je koffiemachine minder soepel functioneert? Dan wordt het misschien tijd om je machine te ontkalken. Senseo beveelt de klant aan om minstens eens per 3 maanden je koffiezetapparaat te ontkalken. Philips adviseert hierbij om de officiële ontkalker te gebruiken, maar er zijn natuurlijk ook genoeg alternatieven. De werkwijze is over het algemeen hetzelfde: vul het waterbak met water samen met het ontkalkingsmiddeltje. Druk vervolgens herhaaldelijk op twee kopjes totdat het complete waterreservoir leeg is. Vervolgens vul je het waterreservoir opnieuw en herhaal je dit proces driemaal, ditmaal zonder het gebruik van de ontkalker. Zo ben je er zeker van dat er geen resten van het ontkalkingsmiddel in de koffiemachine achterblijven.

Senseo aanbieding

Senseo heeft diverse koffiemachines in haar assortiment. Welke bij jou past is persoonlijk, maar een ding is zeker: met slechts één druk op de knop geniet jij van een heerlijke kop koffie met de perfecte cremalaag. Deze koffiemachines zijn vaak in de aanbieding, dus zorg dat je op het juiste moment toeslaat!