Siemens koffiemachine

Een Siemens koffiemachine haalt het beste uit je koffiebonen. Deze koffiemachines zijn ontworpen om met één druk op de knop een koffiespecialiteit te bereiden precies zoals jij hem het lekkerst vindt. De volautomaten van Siemens zijn ook nog eens fijn op het gebied van gebruikersgemak. Dankzij de grote hoeveelheid innovatieve programma’s en functies, wordt je veel werk bespaard en maak je in een handomdraai een heerlijk kopje koffie.

Siemens EQ.8 koffiemachine

Met de Siemens EQ.8 koffiemachines zet je de lekkerste koffievariaties gewoon thuis. Niet alleen zien de EQ.8 machienes van Siemens er prachtig uit, ze zijn technisch ook nog tot in de puntjes uitgedacht. Een kopje espresso moet bijvoorbeeld bij een temperatuur tussen de 90 en 95 graden gebrouwen worden. Bij een net iets te warme temperatuur krijg je een verbande smaakt en wanneer de temperatuur tijdens het koffie zetten net iets te laag was wordt slechts een gedeelte van de aromastoffen opgelost waardoor je niet het optimale uit je koffiebonen haalt. Bij Siemens weten ze dat als de beste en daarom hebben ze het sensoFlow-systeem ontwikkeld waardoor het water altijd de juiste temperatuur heeft.

Stilte

Waar andere koffiemachines nog wel eens een flink geluid laten horen tijdens het zetten van koffie, zijn de Siemens koffiezetapparaten uit de EQ.8 series ontzettend stil. Je kunt dus in alle rust je koffie zetten. De EQ.8 serie heeft de stilste Siemens koffiemachines aller tijden.

Koffievariaties voor iedereen

Met de Siemens EQ.8 koffiemachines zet je de lekkerste koffievariaties voor iedereen. Of je nu houdt van een lekkere melkvariatie of juist van extra sterk, met een Siemens EQ.8 koffiezetapparaat kan het allemaal. Dankzij de functie aromaDouble Shot zet je extra sterke koffie zonder dat de koffie een bittere smaakt krijgt. Ook de melkvariaties zet je met het grootste gemak.

Om het schoonhouden van je machine hoef je je ook niet druk te maken met koffiemachines uit de EQ.8 serie. Dankzij het creamCleaner reinig je de machine met slechts een druk op de knop.

Siemens EQ.7 koffiemachine

Met de EQ.7 koffiemachines van Siemens geniet van perfectie op alle fronten. Ook deze koffiemachine is voorzien van het senseFlow-systeem dat altijd zorgt voor een juiste temperatuur. De juiste temperatuur zorgt voor de ideale smaak van jou espresso of cappuccino.

Slim geheugen

De EQ.7 koffiezetapparaten zijn voorzien van een slim geheugen. De koffiezetapparaten uit deze serie kunnen voor wel zes personen hun favoriete koffie onthouden. Na het instellen weet het apparaat precies hoe jij je koffie het liefst drinkt en is jouw koffie met slechts een druk op de knop gezet. Ook de sterkte en de grootte van de kop onthoudt hij zonder moeite!

Intelligent maalmechanisme

De Siemens EQ.7 koffiemachines zijn voorzien van een slim maalmechanisme. Iedere soort koffieboon heeft een andere samenstelling qua grootte, olie- en watergehalte. Hierdoor reageert iedere boon anders wanneer hij gemalen wordt. Het intelligente maalmechanisme in de EQ.7 koffiemachines zorgt ervoor dat je altijd een constante hoeveelheid poeder uit de koffiebonen haalt zodat je altijd van de perfecte koffiesterkte kunt genieten.

Schoonmaken

Dankzij de creamClear is ook het schoonmaken van de EQ.7 in een handomdraai gebeurd. Zo weet je zeker dat je koffie verkeerd, latte macchiato en cappuccino altijd even lekker smaken. Met slechts een druk op de knop ben je verzekerd van een hygiëne en maximaal comfort.

Siemens EQ.6 koffiemachine

 

Leave a Comment

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>