Tassimo machine informatie

tassimo-kies-voor-alles

Tassimo koffiezetapparaten zijn relatief goedkoop. De kleinste variant kost zo’n 45 euro en de duurste versie ligt rond de 100 euro. In 2014 werd Tassimo geïntroduceerd in Nederland als een koffiezetapparaat waarmee je nog veel meer kan dan alleen koffie zetten. Met deze machine zet je met het grootste gemak wel twintig verschillende soorten warme dranken!

Twintig verschillende dranken

Het grote voordeel van een Tassimo koffiezetapparaat is dat het veel meer is dan alleen een koffiezetapparaat. Je kunt er namelijk ook thee en chocolademelk mee zetten. Dit apparaat kan in totaal wel twintig verschillende warme dranken bereiden. Denk hierbij ook aan koffievarianten als cappuccino, latte macchiato en café long.

Hoe werkt een Tassimo?

Met een Tassimo zet je heel eenvoudig verschillende soorten warme dranken. Het apparaat leest de barcode op de zogenaamde T-discs. Dit zijn de capsules die je in het apparaat stopt. Door middel van deze barcode weet de machine precies hoeveel water er toegevoegd moet worden, wat de zettijd is en wat de perfecte temperatuur is voor de door jou gekozen drank. Ideaal voor mensen die geen zin hebben om alles zelf in te stellen. Maar, en dat moet ook gezegd worden, minder ideaal als je je koffie het liefst geheel naar eigen smaak zet.

Tassimo-hoe-werkt-het

Design

Een Tassimo machine zet niet alleen heerlijke warme dranken zoals cappuccino, espresso, thee en chocolademelk, het is ook nog eens een aanwinst in je keuken. Dankzij zijn speelse design misstaat hij in geen enkele keuken. Of je nu veel of weinig ruimte hebt, ook in jouw keuken past een Tassimo. Er zijn in totaal vier verschillende soorten machines. Van klein naar groot zijn dat de Vivy, Amia, Fidelia en de Charmy.

tassimo-machines

Tassimo-discs kopen

Tassimo-dics, afgekort T-dics koop je gewoon in de supermarkt, dat is wel zo makkelijk. Maar als je van online winkelen houdt is dat ook geen probleem want je kunt ze ook gewoon thuis laten bezorgen!

Meer informatie vind je op de officiële Tassimo website.

Leave a Comment

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>